Retourenbeleid

Het kan zo maar een keer gebeuren dat jouw bestelling beschadigd arriveert of verkeerd wordt geleverd. In het geval van een verkeerde levering kun je de producten kosteloos retourneren. Wij betalen dan het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten van de heenzending binnen 14 dagen terug.

Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktermijn om jouw producten eventueel terug te sturen. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we daarom een instructie opgesteld voor het retourneren van je bestelling. Om je retournering zo vlot en eenvoudig mogelijk te laten verlopen, vragen we je daarom de volgende stappen te ondernemen:

 • Ga naar https://vatgereickt.flespakket.me/?lang=nl_NL
 • Voer je barcode en postcode in
 • Druk op versturen en rond de betaling voor de retourzending af
 • Doe de originele pakbon terug in het pakket.
 • Vermeld het gekregen retouradres duidelijk op de buitenkant van de doos/verpakking (op de grootste zijde).
 • Ga naar een PostNL servicepunt en geef het pakket af (laten frankeren indien nodig).
 • Vraag om een ‘verzendbewijs’ en bewaar dit tot je retourzending volledig is afgehandeld.
 • Na ontvangst van het artikel wordt beoordeeld of het aan de retourvoorwaarden voldoet. Is dat het geval, dan worden alle reeds aan ons betaalde bedragen (incl. de verzendkosten voor de heenzending) zo snel mogelijk terugbetaald.

Het gehele retourproces neemt helaas wat tijd in beslag. Het kan dus ca. een week duren voordat je bericht van ons ontvangt met onze actie. Mocht je na 7 werkdagen nog geen reactie van ons hebben ontvangen, neem dan contact met ons op.

Retourvoorwaarden

Het artikel moet in originele staat, ongebruikt, onbeschadigd en bij voorkeur in de oorspronkelijke verpakking omgeruild of geretourneerd worden.

 • Bij breuk graag contact opnemen met onze klantenservice.
 • Wanneer de bieren zijn geopend, is het product niet meer te verkopen en is de waardevermindering 100%. We kunnen deze dan niet meer retour nemen.
 • Indien je om het product te beoordelen verder gegaan bent dan wettelijk mag, kunnen we de waardevermindering die daardoor is ontstaan inhouden/vorderen.
 • Na ontvangst van het artikel, heb je nog 14 dagen om de artikelen terug te sturen.
 • We zullen de terugbetaling zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van je retour voldoen. Je ontvangt hierbij alle reeds aan ons betaalde bedragen retour, incl. de verzendkosten voor de heenzending. Terugbetaling gebeurt op dezelfde wijze als dat je betaald hebt.
 • We zijn niet aansprakelijk voor het zoek raken of beschadigen van geretourneerde artikelen.

Geld terugstorten

Indien de retourzending voldoet aan de hierboven gestelde retourvoorwaarden en je je geld terug wilt (in plaats van de bestelling opnieuw te versturen door bijv. breuk), worden alle reeds aan ons betaalde bedragen incl. de eventuele verzendkosten voor de heenzending zo snel mogelijk terugbetaald. De kosten voor de retourzending komen zijn voor eigen rekening.

Bestelling annuleren

Doordat wij jouw geplaatste bestelling zo snel mogelijk willen leveren, gaan we meteen aan de slag met het inpakken van je bierpakketten zodra de bestelling is geplaatst. Daardoor is het helaas niet mogelijk de bestelling nog te annuleren. Het beste wat je kunt doen als je de bierpakketten écht niet wilt, is om ze te retourneren via bovenstaande instructies.

Bestelling beschadigd ontvangen

Neem in dit geval contact op met onze klantenservice. Wij zullen je dan verder helpen met de afhandeling en het retourneren van het product. Wij zullen je dan vragen om foto’s te maken van de retourzending, zie onderstaand:

5 foto’s van de retour zending:

 • 1 foto van de buitenverpakking van de zending met het verzendlabel zichtbaar.
 • 1 foto van de binnenverpakking, waarbij de inhoud en het beschermingsmateriaal in het pakket duidelijk zichtbaar zijn. Tip: zorg ervoor dat jouw klant dit nog heeft. Het is een van de voorwaarden van PostNL.
 • 3 foto’s van de artikelen. Dit betekent 1 foto van alle artikelen samen en 2 detailfoto’s.

Mocht enkel de doos beschadigd zijn, maar de flessen niet is er geen noodzaak om contact met ons op te nemen en raden wij je aan om er ééntje open te trekken en te genieten van die heerlijke bieren.