Wettelijke Kennisgeving

Vatgereickt B.V. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder kvk-nummer 91660084

AUTEURSRECHTEN

De inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd. Deze rechten zijn gebaseerd op Vatgereickt B.V. Zonder schriftelijke toestemming van Vatgereickt is het niet toegestaan ​​deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren.

VRIJWARING

Vatgereickt stelt de inhoud van deze site met grote zorg samen. Vatgereickt staat echter niet in voor de inhoud van de informatie en voor de actualiteit en juistheid ervan. Vatgereickt is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onjuistheden, noch voor de gevolgen van het gebruik van de aangeboden informatie. Vatgereickt is niet verantwoordelijk voor informatie die aan derden, waaronder bezoekers, ter beschikking wordt gesteld aan Vatgereickt voor vermelding op deze website. Vatgereickt is niet aansprakelijk voor eventuele schade veroorzaakt door het niet of niet toegankelijk zijn van de website en het gebruik van de website inclusief onjuiste gegevensverwerking.

Voor vragen en/of klachten kunt u contact opnemen met:

Vatgereickt
Attn: Consumentenservice

Hollevoort 1, 5761PC Bakel
Nederland

Alcoholverkoop: Nix18

Vatgereickt verkoopt geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar. Met het plaatsen van een bestelling verklaart u dat u 18 jaar of ouder bent. Bij aflevering zal een handtekening en identificatie een vereiste kunnen zijn om aan te kunnen tonen dat u 18 jaar of ouder bent. Vatgereickt ondersteunt de NIX18-campagne van het ministerie van Volksgezondheid.

NIX18: De NIX18-campagne is een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en een groot aantal partners (Koninklijke Horeca Nederland, KWF kankerbestrijding, Longfonds, Trimbos-instituut, NOC*NSF, supermarkten verenigd in het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel, GGD Nederland, GGD’en, Thuiswinkel.org, de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit en de ministeries van Veiligheid en Justitie en Algemene Zaken). Doel van de campagne is het versterken van de sociale norm ‘niet drinken en roken tot je 18e‘. De campagne richt zich op de hele samenleving, meer in het bijzonder de omgeving van jongeren. Iedereen zou het normaal moeten gaan vinden als jongeren voor hun 18e niet roken of drinken.

Voor meer informatie zie www.nix18.nl.